Cégünkről

Több, mint húsz éve dolgozunk az építőiparban. Kezdetben csak kőműves munkákat végeztünk, de szakirányunkat az utóbbi években több irányba is bővítettük. Ma már a kőműves- és hidegburkolási munkák mellett foglalkozunk épületbontással, illetve ács-, festő-, tevékenységi körök is szerepelnek repertoárunkban.

A számos szakmunka összefonódása és a szakterületek külön-külön szakemberekkel alátámasztott tudása és tapasztalata, illetve a közös hozzáértő munka már számos esetben igazolta a jobb hatékonyságot és megrendelőink egyre növekvő elégedettségét.

Minden egyes munkát külön, arra szakképzet brigádok végeznek. Az elvégzett munkákra több éves garanciát vállalunk.

 

Ügyfeleink mondták:

- Dr. Bertók Gyula ügyvéd – A cég nálunk belső vakolást, aljzatbetont és térkőkészítést végzett, ami nagyon tetszett. Rövid határidővel, szépen dolgoztak.

- Bajomi Péter zenetanár – Egy közös ismerősünk ajánlotta a céget. 2006 nyarán készítették el a kertemben a térkövezést és egy kerti bútort, ami azóta is szép, és hibátlan.

- Kiss Károly – Két rossz állapotú öreg házat igen rövid határidővel elbontottak és a rengeteg törmeléket elszállították. A terepet a megbeszéltek alapján rendezték, átadták.